Verlies nooit meer kledingstukken dankzij My Nametags

Vaak komt het voor dat kinderen ergens een kledingstuk verliezen. Uiteraard is dit niet opzettelijk, maar gebeurt dit meestal gewoon doordat ze verstrooid zijn of te druk bezig zijn met andere zaken. Op zich niets ergs, maar voor de ouders kan het regelmatig verliezen van een kledingstuk na verloop van tijd een dure zaak worden.

Maar voor alles is er een oplossing, dus ook voor dit “probleem”. Nooit meer een kledingstuk verliezen kan dankzij de tags van My Nametags. Dankzij de labels van My Nametags wordt het eenvoudig om kledingstukken te labelen en ze zo nooit meer te verliezen.

My Nametags biedt heel wat verschillende oplossingen aan voor het labelen van kledingstukken, maar ook van andere producten zoals bijvoorbeeld tassen, lunchtrommels en andere spullen.

Ontdek de nieuwe baby dierenontwerpen

De voorbije zomer zijn de medewerkers van My Nametags druk bezig geweest met het ontwerpen van een aantal zeer leuke en super schattige baby dierenontwerpen. De 38 verschillende ontwerpen van My Nametags zijn allemaal even schattig en gaan van tijgers en olifanten tot uiltjes en puppy hondjes.

Ontwerp zelf je eigen naamlabel

Nog leuker is dat je bij My Nametags je eigen gepersonaliseerd naamlabel kunt maken. In slechts enkele minuten tijd kun je dus je zelf een naamlabel samenstellen dat je vervolgens kunt gebruiken om je kleding en andere zaken te labelen.

Hoe ga je te werk?

Om je eigen naamlabel samen te stellen kies je op de website van My Nametags eerst en vooral om je eigen label te ontwerpen. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om het type label te kiezen. Zo kun je kiezen ui een set gekleurde stickers, een set gekleurde instrijk labels, een set 180 Z&W stickers, … Kortom, Voor elk gebruik en elk type kleding bestaat er een passend label.

De tweede stap in het maken van je eigen label is het ontwerpen van je label. Tijdens het ontwerpen van je label kun je verschillende zaken zoals de tekst, het ontwerp, de achtergrond kiezen die op het label moeten staan. Zo kun je zelfs je eigen telefoonnummer toevoegen voor het geval dat het kledingstuk ergens gevonden wordt. Erg handig dus!

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van je eigen label, voeg dan jouw bestelling toe aan het winkelmandje en rond de bestelling af door te betalen.