Verras iemand op jouw manier met Greetz

Iedereen verdient het om af en toe eens in de bloemetjes gezet te worden of om eens verrast te worden. Om iemand te verrassen kun je doen met verschillende redenen, bijvoorbeeld voor een verjaardag of om iemand te bedanken, maar heel veel mensen houden er ook gewoon van om iemand eens te verwennen zonder enige reden, zomaar dus of gewoon uit liefde voor die persoon. Typische geschenken om voor zo'n gelegenheid aan iemand te geven zijn bijvoorbeeld bloemen, een kaartje, een lekkere drank of een doos chocolade als het een zoetekauw is.

Allemaal zeer erg leuke geschenken, maar wist je dat al deze typische geschenken ook volledig naar je eigen hand kunt zetten? Via de website Greetz.be kun je bijna alle leuke geschenken een persoonlijke touch geven door ze volledig te personaliseren.

Bloemen

Via de website van Greetz kun je snel, eenvoudig en goedkoop een prachtig boeket bloemen bestellen om iemand bijvoorbeeld te feliciteren met zijn of haar verjaardag of om je geliefde te tonen hoe graag je hem of haar wel niet ziet. Op de website kun je makkelijk jouw keuze maken tussen verschillende boeketten bloemen gaande van 10 euro tot 30 euro of meer. Leuk is dat Greetz jou de mogelijkheid geeft om bloemen te kopen voor verschillende belangrijke momenten zoals bijvoorbeeld een verjaardag, beterschap, huwelijk, rouw, liefde, ...

Kaarten

Een kaartje sturen naar iemand kost weinig tijd en nog minder geld. Maar met een kaartje kun je wel iemand zijn of haar dag meteen goed maken. Denk maar aan de verjaardag van jouw beste vriend of vriendin, dan stuur je toch wel een kaartje om die persoon een gelukkige verjaardag te wensen? Wel, met de kaartjes van Greetz kun je gepersonaliseerde kaartjes versturen, wat het nog een stuk leuker en persoonlijker maakt!

Ballonnen

Een verjaardag of een geboorte zonder ballonnen, dat kan niet. Zeker niet als je iemand kunt verrassen met een prachtige ballon die helemaal gepersonaliseerd is met bijvoorbeeld jouw eigen tekst en een eigen gekozen afbeelding op. Zo zorg je ervoor dat een onvergetelijk moment pas echt memorabel wordt!

Dranken

Erg leuk is dat je op de website van Greetz ook verschillende dranken kunt kopen. Witte wijn, rode wijn, rosé wijn, speciaalbier, port, ... Je vindt er voor iedereen wel een lekkere drank waarmee je iemand kunt verrassen bij een passende gelegenheid.

Chocolade

Ken jij iemand die graag chocolade eet? Ja? Wel, dan ben je bij Greetz aan het juiste adres! Via de website van Greetz kun je verschillende soorten chocolade zoals pralines, harten, letters, telegram of giftboxen volledig personaliseren om iemand mee te verrassen. Je vindt er chocolade van verschillende gekende merken zoals Australian, Lindt, Merci, Milka, Tony's Chocolonely, ...