Verwen jezelf met de producten van Ici Paris XL

Iedereen heeft het wel eens: een dipje. Dit kan zijn dat je je op dat moment helemaal niet goed in je vel voelt of dat je nood hebt aan iets, maar dat je eigenlijk niet echt weet aan wat je echt nood hebt om je weer goed in je vel te voelen. Voor veel vrouwen is het ideale opkikkertje een schoonheidsbehandeling of eens helemaal tot rust komen tijdens een wellness. Maar het enige grote nadeel aan zo'n schoonheidsbehandeling of een bezoekje aan de wellness is dat het allemaal redelijk veel geld kost. Jammer, want zeker wanneer je er echt nood aan hebt, zou je werkelijk alles doen om je even te laten verwennen.

De heerlijke "thuisverwennerijen" van Ici Paris XL zijn de ideale oplossing voor elke vrouw die even tot rust wil komen zichzelf eens ongelofelijk wil opkikkeren. Wij zochten er alvast de leukste producten uit die ervoor zorgen dat je je in een echt schoonheidssalon waant:

Dag/nachtcrème

Vooral tijdens de koude wintermaanden of de zomermaanden waarin het echt wel eens super warm kan zijn, krijgt je huid het vaak zwaar te verduren. Daarom is het belangrijk dat je op regelmatige basis je huid verzorgt met de nodige producten. Een dag- of nachtcrème van Ici Paris XL geeft je huid niet alleen de nodige verzorging, maar ook de bescherming die nodig is om in de toekomst beter bestand te zijn tegen bepaalde omstandigheden.

Maskers

Een maskertje op je huid leggen en ondertussen helemaal tot rust komen is voor heel veel vrouwen de ultieme vorm van ontspanning na een zware werkweek. Niet alleen voor jou kan dit erg ontspannend werken. Ook je huid geniet er van wanneer je ze verzorgt door er een verzorgend masker op te leggen. Het leuke is dat je bij Ici Paris XL maskers vindt voor heel wat verschillende huidtypes.

Scrub & peeling

Make-up is leuk en zorgt ervoor dat je er heel goed en verzorgd uit ziet. Maar af en toe heeft je huid ook nood aan een grondige reiniging. De scrubs en peelings van Ici Paris XL zijn dan ook de ideale manier om je huid eens volledig te reinigen en ze de verzorging te geven die ze nodig heeft. Op de website van Ici Paris XL krijg je bij elke scrub en peeling ook de nodige uitleg zodat je zeker weet welke scrub of peeling je het beste gebruikt.

Tip: gebruik onze exclusieve kortingscode

Tot 22 maart bieden wij van TagCity onze bezoekers een exclusieve korting aan van €7,50 bij Ici Paris XL. Dankzij onze exclusieve kortingscode van Ici Paris XL krijg je dus zomaar €7,50 korting op het gehele assortiment, als je een bestelling