Volg één van de thuiscursussen van NHA

Om te leren ben je nooit te oud, luidt het gezegde. En dat is ook echt zo! Heel veel mensen hebben vroeger omwille van omstandigheden vroegtijdig hun studies moeten stopzetten of zo zijn er bijvoorbeeld ook jongeren die vandaag de moed niet meer vinden om verder te studeren en zo dat felbegeerde diploma binnen te halen. Naarmate de jaren voorbij gaan krijgen heel wat mensen die in zo'n situatie zitten toch het gevoel of de drang om toch weer te gaan bijscholen, vaak van thuis uit.

Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld

Wie op een bepaald moment toch weer de drang voelt om opnieuw te gaan studeren of om een opleiding te volgen en dit wil combineren met bijvoorbeeld het huishouden kan dat doen dankzij NHA. Dit is één van de grootste scholen van België om zowel cursussen als opleidingen van thuis uit te volgen. In de 80 jaar dat NHA de cursussen en opleidingen aanbiedt hebben er ongeveer meer dan 2.000.000 mensen zich ingeschreven om een cursus of opleiding van NHA te volgen. Een leuk weetje is dat NHA opgericht werd door een leraar met de bedoeling om onderwijs niet alleen betaalbaar te maken maar ook bereikbaar voor iedereen die zin had om bij te leren. Die gedacht is tegenwoordig ook de missie van NHA: hoge kwaliteit tegen laag lesgeld.

Volg een van de beroepsopleidingen

Pas wanneer je zelf een tijdje in het werkveld staat, besef je pas dat studeren eigenlijk echt wel van groot belang is. Zeker als je ooit een leuke job wil doen waarbij je ook nog eens goed verdient. Maar vaak heb je niet altijd de nodige kennis om bijvoorbeeld kans te maken op een job waarvoor je wens te solliciteren. Maar dankzij de beroepsopleidingen van NHA kun je daar zelf verandering in brengen. Zo kun je van thuis uit opleidingen volgen gaande van een cursus Photoshop tot gewichtsconsulent. Kortom, alles is mogelijk!

Een eigen zaak starten?

Heel wat mensen willen op zelfstandige basis een eigen zaak starten. Maar vaak heb je hiervoor bijkomende cursussen of studies nodig om zeker te zijn dat je jouw eigen zaak op een succesvolle manier kunt oprichten. Wel, met de verschillende cursussen en opleidingen van NHA die gericht zijn op het starten van een eigen zaak kan dat! Zo kun je via NHA cursussen volgen van bedrijfsbeheer tot het runnen van een eigen kledingzaak.

Gratis tablet of 40 euro directe korting op je inschrijving

Heb je net als de 2 miljoen mensen die zich eerder al ingeschreven hebben voor één van de cursussen van NHA het gevoel dat je nog wil bijleren? Of ben je echt op zoek naar een opleiding om zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Wel, bekijk dan zeker de cursussen en opleidingen van NHA en studeer op jouw eigen tempo terwijl je geniet van de persoonlijke begeleiding door een echte vakdocent. Leuk is dat je bovendien alle cursussen 15 dagen op proef kunt bestellen en dat je jouw lesgeld terugkrijgt als je niet slaagt!

Tip: schrijf je nu in voor één van de cursussen en ontvang 40 euro korting of een 9 inch tablet inclusief toetsenbord.