Waan je een echte Jedi in Disneyland Paris

Tussen 14 januari 2017 en 26 maart 2017 kunnen alle Star Wars fans hun stoutste dromen vervullen. Tijdens die periode is het Walt Disney Studios Park helemaal in het teken van Star Wars tijdens Season of the Force. Maak je klaar, hou je vast en maak een verre reis naar een wereld ver hiervandaan.

Ontmoet je favoriete Star Wars figuren

Het Walt Disney Studios Park staat voor het eerst in de geschiedenis helemaal in het teken van een bepaald thema: Star Wars. Tijdens deze unieke campagne zal het park helemaal omgetoverd worden zodat je je echt waant in de bijzondere wereld van Star Wars. Een van de belangrijkste plaatsen in het park tijdens Season of the Force zal La Place des Stars in Production Courtyard zijn. Dit zal zowat het epicentrum vormen van alle nieuwe Star Wars entertainment. Je zal er onder meer een groot podium vinden waar er prachtige shows zullen plaatsvinden en je zal er rondlopende Star Wars figuren zoals Chewbacca, Darth Vader, Darth Maul, Kylo Ren, ... kunnen ontmoeten. Ook kun je er zomaar je favoriete droids zoals R2D2, C3PO en BB-8 tegen het lijf lopen. De veiligheid in en rond het park en de attracties wordt gegarandeerd door de Stormtroopers die er dagelijks zullen patrouilleren om alle rebellen in het park bij de kraag te vatten!

Star Wars: A Galactic Celebration

Deze spectaculaire show vormt het hoogtepunt van Season of the Force. De show wordt nu al bestempeld als de meest spectaculaire show ooit. Tijdens Star Wars: A Galactic Celebration zal je ongelofelijke projecties kunnen bewonderen bij de populaire attractie The Hollywood Tower Hotel. De show is een prachtige variant op geliefde show 'Star Wars: A Galactic Spectacular' in Disney's Hollywood Studios. Dankzij de laatste nieuwe technologische snufjes zoals projectoren, special effects, krachtige muziek en de aanwezigheid van Star Wars personages wordt deze show een moment om nooit meer te vergeten.
hd13253

Jedi Training Academy

Alle jonge Padawans tussen 7 jaar en 12 jaar zijn welkom om de Force van een echte Jedi Master te leren gebruiken. Tijdens de Jedi Training Academy ontmoet je er Star Wars personages zoals Darth Vader en z'n Stormtroopers. Zal jij je krachten op tijd kunnen gebruiken om Darth Vader te verslaan en het gevecht met hem en z'n Stormtroopers te winnen?

Star Wars: A Galaxy Far, Far Away

Naast de spectaculaire avondshow kun je overdag genieten van de mini shows op La Place des Stars. Zo kun je er populaire Star Wars figuren te zien krijgen tijdens de mini shows 'Star Wars: A Galaxy Far, Far Away'. Dagelijks kun je er Captain Phasma (uit 'The Force Awakens', de eerste film van de nieuwe trilogie) en haar Stormtroopers door het park zien patrouilleren. Iedereen die opstandig is of er als een rebel uitziet zal ongetwijfeld de aandacht trekken van de Stormtroopers, want ze kammen namelijk het volledige gebied rond Production Courtyard en de Hollywood Boulevard uit!

1

Profiteer van de unieke aanbiedingen

Het allereerste seizoen van Season of the Force kun je ontdekken van 14 januari 2017 t/m 26 maart 2017 in Disneyland Paris. Check via deze link de website van Disneyland Paris om te profiteren van de huidige promoties en/of aanbiedingen om zo je bezoek en je verblijf in Disneyland Paris aan een goedkopere prijs te boeken.