Waarom shoppen bij NA-KD?

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende webshops waar je de laatste nieuwe fashion items kunt vinden. Een van de meest populaire webshops op dit moment is de webshop NA-KD. NA-KD is een Zweedse webshop die zeer recent opgericht werd. NA-KD bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers met elk hun ervaring in de online fashion wereld.

Steeds de laatste nieuwe trends

NA-KD staat ervoor gekend om steeds de laatste nieuwe trends aan te bieden in hun webshop. Op de pagina latest arrivals kun je meteen alle artikelen sorteren op "what's new", waardoor je meteen alle laatste nieuwe kledingstukken ziet die door de medewerkers van NA-KD online geplaatst zijn.

Hoe plaats je een bestelling?

Om een bestelling te plaatsen in de webshop van NA-KD hoef je eigenlijk vrij weinig te doen. Eerst en vooral ga je natuurlijk op zoek naar je favoriete kledingstukken. Eens je een kledingstuk gevonden hebt dat je graag zou bestellen, dan kies eerst de juiste kleur van het kledingstuk indien dit van toepassing is. Daarna kies je ook de juiste maat die bij jou past. Een tip kan zijn om de "size guide" van NA-KD te gebruiken. Zo ben je zeker dat je de juiste maat kiest. Klik daarna op "add to bag" om het kledingstuk toe te voegen aan jouw winkelmandje en jouw bestelling af te ronden.

Geniet van verschillende voordelen

Wie shopt bij NA-KD geniet standaard van verschillende voordelen. Zo wordt elke bestelling verzonden als express delivery. Dit betekent dat elke verzending binnen een termijn van 1 à 3 werkdagen verzonden wordt en je jouw bestelling dus super snel thuis ontvangt. Daarnaast kunnen alle artikelen die aangekocht worden in de webshop van NA-KD gratis geretourneerd worden, indien je bijvoorbeeld niet tevreden bent over het artikel dat je ontvangen hebt, of indien je per ongeluk een foute bestelling geplaatst hebt.

Elke dag nieuwe artikelen

Iets wat NA-KD echt uniek maakt, is het feit dat er elke dag nieuwe artikelen online geplaatst worden op de website. Op die manier wordt het aanbod van NA-KD wel erg groot en is de keuze voor de bezoekers van de website zeer uitgebreid.