Week van de vrouw: verwen jezelf bij ICI PARIS XL

Zoals elk jaar worden is er ook dit jaar opnieuw de week van de vrouw. Tijdens deze speciale week worden alle vrouwen in de bloemetjes gezet en krijgen ze kans om zich eens te laten verwennen. Heel wat handelszaken en bijvoorbeeld webshops springen op de kar door verschillende aanbiedingen of andere promoties aan te bieden die vaak slechts enkel tijdens deze week te verkrijgen zijn. Voor vrouwen is dit uiteraard erg leuk en is het meteen ook de kans om dingen te doen of dingen te kopen die enkel tijdens deze week mogelijk zijn.

Verwen jezelf bij ICI PARIS XL

De webshop waar vrouwen zichzelf eens echt helemaal kunnen laten gaan is de webshop van ICI PARIS XL. Elke vrouw waarschijnlijk ooit wel al eens iets gekocht bij ICI PARIS XL. Denk maar aan parfum, schoonheidsproducten, make-up en andere cosmetica die je er kunt kopen. Vrouwen houden namelijk van schoonheidsproducten en op welke manier kun je jezelf beter verwennen dan door alle nodige producten aan te kopen in de webshop van ICI PARIS XL?

Koop een nieuw geurtje

Is je parfum bijna op? Dan is ICI PARIS XL de ideale webshop voor jou! Het aanbod van ICI PARIS XL is werkelijk ongelofelijk groot. Naast heel wat verschillende cosmetica producten vind je er ook heel wat verschillende producten zoals bijvoorbeeld parfums. De webshop van ICI PARIS XL wordt elke dag up-to-date gehouden waardoor je er steeds kunt van uit gaan dat je er de laatste nieuwe parfums terugvindt. Elke vrouw heeft wel een flesje parfum thuis staan.

Verzorging is erg belangrijk

Na een zware werkdag jezelf even verwennen om er zo weer helemaal bovenop te komen: er is geen betere manier om jezelf te belonen voor het geleverde werk van de afgelopen dag/week. Bij de meeste mensen is ICI PARIS XL vooral gekend vanwege het groot aanbod van parfums. Maar naast de vele verschillende merken en verschillende soorten van parfums vind je er ook heel wat cosmeticaproducten. Deze producten vind je ook allemaal terug in de webshop van ICI PARIS XL, waardoor bestellen snel en eenvoudig online mogelijk is. De haar-, gezicht- en lichaamsproducten van de vele verschillende topmerken zoals Clinique, Estée Lauder, Clarins zijn er te verkrijgen aan de beste prijzen.

Tot 20% korting op make-upproducten

Tijdens de week van de vrouw doet ICI PARIS XL z'n uiterste best om alle vrouwen te verwennen. Dit doen ze door jou tijdelijk de kans te geven om alle make-upproducten aan te kopen met een korting die kan oplopen tot wel 20% of zelfs meer. Opgelet: deze korting is geldig op alle make-upproducten onder bepaalde voorwaarden. Zo geniet je van een leuke extra korting van 15% korting bij aankoop van 2 make-upproducten en van 20% korting bij aankoop van 3 make-upproducten of meer. De aanbieding is geldig t.e.m. 11 maart 2018 in alle ICI PARIS XL-parfumerieën in België en natuurlijk ook in de Belgische e-shop.