Weekendje weg boeken? Bekijk dan zeker onze tips!

Nu de winter voorbij is en het volop lente is, wordt het weer stilaan beter en kunnen we al eens iets meer gaan doen. Vooral tijdens de weekends is het leuk om het maximum uit je vrije tijd te halen. Om even helemaal tot rust te komen is kan het altijd leuk zijn om, samen met je partner, eens een weekendje weg te boeken. Zo vertoef je in een andere omgeving en kun je even ontsnappen aan de dagelijkse rush. Bovendien hoeft een weekendje weg helemaal niet ver te zijn en hoeft het ook niet veel geld te kosten. Wij zochten enkele leuke ideetjes voor een gezellig weekendje weg tijdens de lente- of zomermaanden.

Tot rust komen in Zeeland

Op amper drie uur rijden van België ligt het idyllische Zeeland. De Zeeuwse kust is ideaal voor wandelingen langs het strand of door het prachtige duinenlandschap. De stranden zijn er echte oases van rust: het enige wat je er hoort zijn de vogels en het geluid van de golven van de zee.

Romantisch weekendje weg in Antwerpen

Heb je iets te vieren of wil je samen met je partner genieten van een romantisch weekendje weg? Dan is Antwerpen daar de ideale plek voor. Met de vele gezellige café's en lekkere restaurants is Antwerpen een echte aanrader om er een weekendje van elkaar te genieten. 's Morgens heerlijk lang slapen om daarna volop te kunnen genieten van een lekker uitgebreid ontbijt. Vervolgens een wandeling maken door het centrum van Antwerpen om te passeren langs de Meir en andere leuke winkelstraten. Een goedkoop romantisch weekendje weg in Antwerpen boek je best via Hotel Specials.

Met het hele gezin naar de Ardennen

Tijdens de lente- of zomermaanden kan het leuk zijn om eens samen met het hele gezin naar de Ardennen te gaan. Niet alleen genieten van elkaar, maar ook van de prachtige natuur die de streek van de Ardennen te bieden heeft. Op een warme zomerdag een gezonde wandeling maken door de uitgestrekte bossen om er nadien te genieten van een heerlijke maaltijd met typische Ardense gerechten: onvergetelijk! Een weekendje weg voor het hele gezin naar de Ardennen boek je goedkoop via Neckermann.

Laat je verwennen tijdens een wellnessweekend

Wie echt eens helemaal tot rust wil komen, kan eens voor een wellnessweekend kiezen. Tijdens een wellnessweekend vul je een goede nachtrust aan met een schoonheidsbehandeling, een bezoek aan de sauna of een frisse duik in het zwembad. Bovendien kun je er ter plekke ook meestal genieten van lekker eten en een leuke omgeving waar je rustgevende wandelingen kunt maken. Een wellnessweekend boek je aan de goedkoopste prijs via de website van Bongo.