Welke look kies jij?

Meer dan ooit maken de kleren de man, of de vrouw. Vaak kiezen mensen er voor om zich te kleden naargelang een bepaald stijl of "look".

  • Wanneer je bijvoorbeeld naar een evenement moet voor je werk of waar je belangrijke mensen zal ontmoeten, kan je kiezen voor de klassieke look of de chique look.
  • Wanneer je dan bijvoorbeeld gaat eten met goede vrienden kan je kiezen voor de casual look of de party look. De look of stijl die je kiest hangt dus af van de sfeer waar je je in bevindt of van het soort evenement waar je naar toe moet.
  • Uiteraard zijn alle verschillende looks gebaseerd en geïnspireerd op de hedendaagse trends.

Maar welke look zou jij kiezen?

Casual

Stel, je hebt afgesproken met enkele vriendinnen om samen iets te gaan drinken en daarna een hapje te eten in een gezellig restaurant. Voor een dergelijke afspraak kun je kiezen voor de casual look. Dit is een look waarbij je in de eerste plaats jezelf op je gemak voelt en waarbij je ook niet helemaal "chique" gekleed bent, maar toch leuke accenten weet te leggen. Voorbeelden van kledingstukken die passen bij de casual look zijn trendy sneakers, een leuke handtas, een makkelijk kleedje, een lederen jacket, ... Kortom, de casual look valt niet meteen te beschrijven met één specifiek kledingstuk. Een voorbeeld van de casual look vind je hier onder:

casual

Klassiek

De naam zegt het zelf. Je kiest voor een klassieke outfit omdat je naar een eerder zakelijk evenement of ontmoeting gaat. Dit kan bijvoorbeeld je werk zijn, een ontmoeting met je baas of met je collega's, een ontmoeting met een mogelijke klant, een receptie, een viering, ... Voor dergelijke evenementen kies je dan ook best voor een klassieke outfit. Op die manier maak je meteen een goede indruk en kom je bovendien ook serieus over.

klassiek

Party

Ga je naar een feestje? Of doe je gezellig iets met je vriendinnen? Heb je iets te vieren? Kies dan maar voor de party look! Wanneer je kiest voor de party look kies je er voor om je meest feestelijke kleding uit je kast te halen. Een leuke zwarte lederen rok, mooie pumps, een fancy blazer, een bijhorende handtas, ... En vergeet zeker de nodige accessoires niet om je party look helemaal compleet te maken!

Party

Trend

Toon je graag dat je je graag laat inspireren door anderen en dat je houdt van fashion? Dan is de trend look zeker iets voor jou! Deze look heeft een heel brede omschrijving en bevat eigenlijk alle laatste nieuwe trends in één specifieke trend. Met de trend look kun je bepaalde zaken met elkaar combineren, terwijl dit vroeger niet mogelijk was. Een wijde bloes met een nauw aansluitende jeansbroek, sneakers met een zakelijke blazer, ...

Trend

Luxe

Mensen die houden van luxe en er ook het geld voor hebben, kiezen vaak voor de luxe look. Met deze kledingstukken verberg je je status niet en toon je dat je er eigenlijk helemaal niet mee inzit om af en toe iets duur te kopen. Dit kan bijvoorbeeld designerkleding zijn, een exclusieve handtas, een zeldzaam paar schoenen, een uniek juweel als accessoire, ... De luxe look past eigenlijk bij redelijk veel verschillende gelegenheden en evenementen. Let wel op dat je op het juiste moment kiest voor de luxe look!

luxe