Wij gingen shoppen bij Zeb! En jij?

De zomer is nog lang niet gedaan. Net na de solden liggen er vaak nieuwe collecties en kledingstukken in de winkelrekken en in de webshops van de grote kledingmerken. Ook in de webshop van Zeb is dit het geval. Wij zochten alvast een leuke en trendy outfit uit om de rest van de zomer op een stijlvolle manier door te komen.

Donkerblauwe polo van het merk Jack and Jones voor €29,95

Deze prachtige, sportief ogende donkerblauwe polo van het merk Jack and Jones sprong meteen in het oog. De donkerblauwe kleur past bij verschillende andere kledingstukken. Het voordeel van een dergelijke polo is dat je niet al te sportief overkomt, wat vaak bij een t-shirt het geval is, maar dat je wel iets deftiger overkomt. Voor slechts €29,95 gaat deze polo in ons winkelmandje!

Blauwe broek van het merk Jack and Jones voor €49,95

Een colorbroek, en zeker een blauwe als deze, past ongetwijfeld perfect bij de donkerblauwe polo. Beide kledingstukken zijn trouwens van hetzelfde merk. Voor slechts €49,95 tikken we een goedkope maar degelijk ogende broek op de kop. In het mandje dus!

Sportief paar schoenen voor slechts €59,95

Het paar schoenen dat we gekozen hebben passen zowel bij de donkerblauwe polo als bij de blauwe broek. Net als de polo en de broek ogen de schoenen sportief, maar ook niet te sportief. De schoenen maken volgens ons de look compleet en kunnen zeker en vast gecombineerd worden met een andere broek of een andere polo.

Grijp je korting met onze exclusieve promotiecode!

Op de pagina van Zeb zal je zien dat je kan gebruik maken van een exclusieve promotiecode. Met deze exclusieve code krijg je maar liefst 10% korting op al je aankopen bij Zeb. Het enige wat je moet doen is de code kopiëren en ingeven tijdens de afrekening. De korting wordt meteen verrekend. We hebben deze exclusieve code speciaal voor jou onderhandeld! Check zeker ook de andere webshops voor meer exclusieve kortingen en promoties.