Yes, de solden zijn weer in het land!

De maand juli betekent niet alleen de echte start van de zomermaanden waarin het warmer wordt en waarin heel veel mensen op reis gaan, maar de maand juli betekent ook dat de solden opnieuw van start gaan. Elk jaar zijn er in ons land twee periodes waarin je van extra kortingen kunt genieten: tijdens de maand januari en tijdens de maand juli. Van zodra de solden gestart zijn gaan heel veel mensen op zoek naar de beste koopjes van alle favoriete winkels. Natuurlijk zijn de hoge kortingen erg leuk, maar jammer genoeg moet je tijdens deze periode bij heel veel winkels lange wachtrijen en drukke winkelstraten trotseren, wat eigenlijk ook wel een beetje logisch is.

Gelukkig leven we tegenwoordig in het digitale tijdperk en kunnen we een beroep doen op het online shoppen. Op die manier kunnen we in alle rust van uit onze luie zetel alle webshops bezoeken, prijzen met elkaar vergelijken om zo uiteindelijk het ideale koopje te vinden. Maar zeker tijdens de solden neemt het vergelijken van de webshops al snel redelijk wat tijd in beslag en daarom hebben wij een handig overzicht gemaakt van enkele acties van verschillende webshops die je terugvindt op TagCity. Zo scoor je tijdens de solden ongetwijfeld hoge kortingen!

Elektronica en nog veel meer aan de beste prijzen

Coolblue is één van de meest gekende webshops van het moment. De reden? Het enorm groot aanbod dat je terugvindt in de webshop en natuurlijk ook de uitstekende klantenservice waarop je als klant kunt rekenen als je een aankoop doet bij Coolblue. Het aanbod van Coolblue bestaat hoofdzakelijk uit elektronica, maar je vindt er ook heel veel andere artikelen terug.

Met een klantenbeoordeling van maar liefst 9,2 op 10 en enkele leuke troeven zoals de super snelle verzending, de gratis verzending en het advies in de echte winkels is Coolblue de ideale webshop om er tijdens de solden jouw favoriete elektronica aan te kopen. Zo kun je tijdens de solden genieten van heel veel kortingen zoals bijvoorbeeld op de Krups Dolce Gusto Piccolo, die je tijdelijk kunt kopen voor slechts €34,99. Bovendien krijg je er ook nog eens €20 koffietegoed bij!

Het ideale moment voor een nieuw paar schoenen

Tijdens de solden is mode waarschijnlijk de meest populaire "categorie" waar mensen naar op zoek zijn. Kleding, schoenen en accessoires zijn erg populair en vooral online doen deze artikelen het erg goed. Een zeer populaire webshop is de webshop van Brantano. Deze super overzichtelijke webshop heeft een enorm groot aanbod van kleding, schoenen en accessoirs voor dames, heren, meisjes en jongens. Leuk is dat je tijdens de solden ook bij Brantano kunt profiteren kortingen die kunnen oplopen tot wel 60%, op de aangeduide artikelen. Zo wordt de koopjesperiode wel erg interessant en lijkt dit ons het ideale moment om een nieuw paar schoenen te kiezen uit het ruime assortiment van Brantano!

Prachtige bloemen met korting

Tijdens de zomermaanden profiteren heel veel koppels van het mooie weer om te trouwen. Denk maar aan een trouwfeest in de tuin waarbij je geen rekening moet houden met eventueel slecht weer, ideaal is dat! En wat hoort daar dan zeker bij? Bloemen! Een prachtig boeket bloemen om het pas gehuwde koppel te feliciteren of bloemen om de trouwlocatie prachtig te versieren. Bloemen hebben eigenlijk altijd wel hun plaats op een trouwfeest omdat ze voor een zekere toegevoegde waarde zorgen. Fleurop geeft alle klanten en bezoekers van hun webshop om tijdens de solden alle bloemen met een extra korting van 10% te bestellen. Leuk om te weten is alle bloemen die voor 13 uur besteld worden dezelfde dag nog geleverd worden. De kortingscode waarmee je jouw korting van 10% claimt, vind je hier terug.

Tijd voor nieuwe meubelen

Heel veel mensen wachten speciaal tot de solden begonnen zijn om bepaalde dingen aan te kopen. Vooral wanneer je bij duurdere artikelen is het altijd mooi meegenomen als je dezelfde artikelen kunt kopen tijdens de solden, maar dan wel kunt profiteren van extra korting. Meubelen zijn een mooi voorbeeld van artikelen die je misschien best wel tijdens de solden koopt. Heel veel meubelzaken maken tijdens de solden van de gelegenheid gebruik om bepaalde artikelen aan een (sterk) verminderde prijs te verkopen. Ook Meubis geeft elk jaar tijdens de solden heel wat korting op het volledig assortiment, zo zijn kortingen van meer dan 150 euro zeker en vast niet uitgesloten! Bovendien hebben we ook tijdens de maand juli een exclusieve kortingscode voor Meubis waarmee je nog eens 10 euro extra korting krijgt op alle bestellingen vanaf 250 euro. De kortingscode vind je hier terug.

Elektronica aan voordelige prijzen

Een webshop die bij heel veel mensen met stip op één staat om te bezoeken tijdens de solden is de webshop van MediaMarkt. Nog voor de solden van start gegaan zijn, maakt de gekende elektronicaketen reclame op televisie, radio, internet, ... Bovendien starten de solden bij MediaMarkt niet op 1 juli, maar wel op zaterdag 30 juni. Op die manier kun je dus, als je echt vlug bent, op zoek gaan naar een nieuwe televisie, laptop, wasmachine, smartphone of een ander product waar je al langere tijd naar op zoek bent aan een extra voordelige prijs. Alle "gigantische solden" en "minuscule prijzen" van MediaMarkt vind je hier terug.

Tot 50% korting op kinderkleding

Op het internet vind je tegenwoordig heel veel verschillende webshops, gaande van webshops waar je elektronica kunt kopen tot webshops waar je de laatste nieuwe kleding vindt. Maar leuk is dat er ook heel veel webshops zijn die zich helemaal focussen op de verkoop van kinderkleding. De populaire webshop Tape à l'oeil is zo'n webshop. Het aanbod van Tape à l'oeil bestaat enkel en alleen uit kleding voor kinderen gaande van kleding voor baby's tot kleding voor jongens en meisjes tot 14 jaar. Tijdens de solden in de maand juli kun je bij Tape à l'oeil heel wat artikelen kopen met kortingen tot wel 50%. Bovendien krijg je ook nog eens 10% extra korting op alle soldenartikelen. Mooi meegenomen toch?

Denk ook aan de kinderen!

Tijdens de solden kunnen ook de kinderen profiteren van leuke kortingen. Na een drukke dag shoppen is het misschien wel tijd voor wat ontspanning en wat is er dan leuker dan samen met het hele gezin een bezoek te brengen aan een pretpark? Plopsa heeft verschillende populaire pretparken waaronder misschien wel het meest gekende pretpark Plopsaland De Panne. Tijdens de solden kun je profiteren van een leuke korting van maar liefst 6 euro op de aankoop van tickets voor één van de verschillende parken van Plopsa. De kortingscode vind je hier terug.