Ziet jouw interieur er zo uit? Dan ben je helemaal mee!

Iedereen verandert graag wel eens; kleding, schoenen, wagen, eetgewoontes, ... Maar heel veel mensen houden er van om regelmatig hun interieur een nieuwe look te geven. Op internet vind je heel veel verschillende websites zoals Pinterest waar je heel wat tips & tricks vindt om je interieur opnieuw de "juiste" look te geven. Aan het begin van een nieuw jaar duiken er traditiegetrouw nieuwe interieurtrends op voor het komende jaar. Ook voor 2016 waren er opnieuw heel wat leuke interieurtrends die je interieur completer maken. Wij zochten alvast de leukste trends op en zochten meteen ook uit waar je alles online kunt kopen.

Planten

Dit is eigenlijk geen nieuwe trend. Al langer dan vandaag hebben planten een plaats in zowat elk interieur. Naast leuke kleuren zijn het ook de planten die je interieur opfleuren. Tot voor kort waren het vooral nog cactussen die "hot" waren, tegenwoordig zijn het eerder planten met meer bladeren. Naast de traditionele kamerplanten zijn ook kruiden in je keuken erg in. Planten kun je dan weer ophangen om plaats te besparen!

Waar koop ik dit?

In de webshop van ClematisOnline of Westwing kun je leuke planten op de kop tikken voor een prijsje. Je vindt er heel wat verschillende planten om je interieur meteen de juiste look te geven. In de webshop van Bakker kun je dan weer kruiden en alle bijhorende accessoires bestellen. In enkele muisklikken heb je je keuken omgetoverd tot een echte kruidentuin!

Rond en ovaal

Een opvallende trend is dat ronde en vooral ovale vormen steeds populairder worden. Hoekige eettafels, hoekige kasten, hoekige spiegels worden in de mate van het mogelijke vervangen door ronde eettafels, ronde kasten, ronde spiegels, ... Ronde vormen bieden veel meer mogelijkheden van hoekige vormen. Bovendien maakt het je huis ook gezelliger en lijkt je huis minder vol, vooral wanneer je woonkamer niet van de grootste is.

Waar koop ik dit?

Bohero, Crowdy House en Depot Design zijn drie verschillende webshops waar je deze artikelen ongetwijfeld terug zal vinden. Check zeker ook de stockverkoop van Depot Design indien je artikelen aan een verminderde prijs wenst te kopen.

Industriële look

In het algemeen is de industriële look nog steeds een "keeper". Lampen met een stalen touch of kasten die reeds jaren gebruikt lijken te zijn, geven je interieur nog steeds die industriële look. De industriële look kan ook gecreëerd worden door leuke accessoires zoals gekleurde vazen, opvallende kandelaars, ...

Waar koop ik dit?

Wie op zoek is naar nieuwe lampen kan terecht in de webshop van Lamp en Licht of in de webshop van Lampen24. Je vindt er een ongelofelijk aanbod van prachtige lampen waardoor je de typische gewenste industriële look kunt creëren. Op die manier geef je het interieur van je huis meteen een totaal ander uitzicht.