Zo kook je snel en eenvoudig heerlijke gerechten

Het programma “Mijn Pop-uprestaurant” is volop bezig! In dit programma nemen 6 duo’s in verschillende steden het tegen elkaar op voor een eigen tijdelijk restaurant.

  • De winnaar krijgt uiteindelijk een geldbedrag van maar liefst 100.000 euro. Het eten dat de kandidaten koken en serveren liet je vast wel eens watertanden.
  • Maar je denkt vast “ik kan helemaal niet koken” of “ik heb helemaal geen tijd om te koken”. Wel, wij hebben de oplossing voor jou! Heb je ooit al eens gehoord van HelloFresh, Foodbag of Marley Spoon?
  • Deze bedrijven stellen een foodbox voor jou samen met daarin ingrediënten en recepten.
  • Zo kan jij eenvoudig en snel een lekker gerecht klaarmaken.

HelloFresh

Koken met HelloFresh is heel makkelijk. Iedere week kun je bij hen een box bestellen met daarin gezonde recepten en verse ingrediënten. HelloFresh bezorgt jou verse en lekkere producten. Ze kiezen graag voor groenten die niet iedereen kent en vooral voor seizoensgebonden producten. De recepten die ze samenstellen zijn eenvoudig maar evenwichtig en heel snel klaar te maken. HelloFresh berekent ook de voedingswaarde. Zo kan je zelf nakijken welke voedingsstoffen je binnenkrijgt. Voor HelloFresh is het belangrijk dat de klanten weten waar de producten vandaan komen. De leveranciers worden zorgvuldig uitgekozen. In de wekelijkse nieuwsbrief krijg je dan de informatie over de producten en hun herkomst.

Bij HelloFresh kan je wekelijks kiezen uit verschillende boxen met verse ingrediënten en gezonde recepten. De Originalbox bevat seizoensgebonden producten en vers vlees, verse vis en graanproducten. Voor de vegetariërs of groenten liefhebbers is er de Veggiebox vol met heerlijke seizoen producten, graanproducten en diervrije eiwitten. Gezinnen kunnen ook smullen van de lekkere ingrediënten en recepten van HelloFresh. Voor hen is er de Familybox. Daarin zitten natuurlijke ingrediënten en klassieke recepten met een twist.

Van elke box is er ook een proefbox beschikbaar!

Gezond en snel koken is één ding. Goedkoop koken doe je met de kortingscodes voor HelloFresh die je kan vinden op TagCity.

Foodbag

Met Foodbag geniet je van heerlijke recepten & top ingrediënten. Iedere week heb je de keuze uit twee verschillende menu’s met variatie in smaakpatroon, ingrediënten en keukenbeleving.

Het is heel simpel. Je kiest de box die je wenst en vult zelf aan met de lekkere extra’s. Daarna kies je zelf hoe vaak je de box wil ontvangen. Wanneer de box wordt geleverd begint het kookplezier pas echt.

Foodbag werkt enkel met lokale producenten. Ze willen graag zo veel mogelijk Belgische producten integreren. Bovendien houden ze ook rekening met de seizoenen en de beschikbaarheid van de verschillende ingrediënten. Er is ook geen sprake van voedselverspilling. Foodbag koopt enkel de ingrediënten die ze nodig hebben. De foodbag zelf wordt samengesteld door voedingsspecialisten.

Wist je dat Foodbag ook ecologisch is? In centrumsteden worden de foodbags op een ecologische wijze geleverd. Buiten de centrumsteden worden het totaal aan gereden km’s zo min mogelijk gehouden.

Bij Foodbag kan je kiezen uit 3 verschillende kookboxen. De Original kookbox bevat 4 unieke en inspirerende gerechten. In de Easy Dinner koobox zitten er 3 unieke en kindvriendelijke gerechten. De Sanabox wordt volledig samengesteld door de bekende voedingsdeskundige Sandra Bekkari.

Wil je ook één van deze kookboxen proberen? Maak dan zeker gebruik van de couponcodes voor Foodbag die je kan vinden op TagCity!

Marley Spoon

Met de boxen van Marley Spoon bespaar je tijd. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar recepten of je hoeft zelf geen boodschappen te doen. Marley Spoon biedt jou lekkere en verrassende gerechten aan. De producten die je krijgt komen van lokale producenten. Er wordt veel waarde gehecht aan dierenwelzijn en het milieu. Ook duurzaamheid is belangrijk voor hen. Alle producten zijn namelijk duurzaam en van voedselverspilling is er al helemaal geen sprake. Bovendien bestaan de verpakkingen volledig uit gerecycleerd materiaal.

Bij Marley Spoon kan je kiezen tussen twee soorten boxen. De Classic Box bevat lekkere gerechten voor 2 volwassenen. De Familiebox is gevuld met gerechten voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Bij beide boxen heb je de keuze uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische recepten.

Check zeker eens TagCity voor promo codes voor Marley Spoon om te besparen op de aankoop van jouw boxen!

Cook & Co

Koken gaat natuurlijk niet zonder het juiste kookgerief. Op de website van Cook&Co vind je alle nodige kookspullen die je nodig hebt. Je vindt er bakbenodigdheden, bestek, keukenhulpjes, keukenmachines, messen, pannen, servies en sapcentrifuges. Met de kookspullen van Cook&Co kan het kookplezier pas echt beginnen! Om je kookgerei goedkoop te kopen, moet je zeker gebruik maken van de kortingscode voor Cook&Co op TagCity!