Zo word jij een echte fan van de Rode Duivels!

Eindelijk is het nog eens zover: binnenkort nemen de Rode Duivels na 16 jaar nog eens deel aan een Europees Kampioenschap. Onze Rode Duivels nemen het binnenkort in de groepsfase van het Europees Kampioenschap 2016 in Frankrijk op tegen de nationale ploegen van Zweden, Italië en Ierland. Dat het niet makkelijk zal worden is duidelijk. De Duivels zullen namelijk het beste van zichzelf moeten geven tegen wereldsterren zoals Zlatan Ibrahimovic en Gianluigi Buffon.

Schreeuw de Rode Duivels naar de overwinning in Frankrijk!

Uiteraard hoopt elke Belg en alle andere supporters van ons nationaal elftal dat ze met glans de groepsfase overleven en dat ze tot in de finale geraken en eventueel ook het Europees Kampioenschap 2016 in Frankrijk kunnen winnen! Maar daarvoor is uiteraard de steun nodig van alle supporters, jong en oud, groot en klein. Wij zochten alvast enkele webshops uit waar je heel wat leuke artikelen kunt kopen om je zo helemaal voor te bereiden om onze nationale ploeg naar de overwinning te roepen in Frankrijk.

Voetbalshop.be

In de webshop van Voetbalshop.be vind je werkelijk alles voor en over voetbal. Naast de laatste nieuwe voetbalschoenen vind je er ook voetbaltruitjes van zowat alle clubs en ongeveer alle mogelijke landen. Met een officieel truitje en een officiele short met de bijhorende set kousen zal je ongetwijfeld onze Rode Duivels als nooit tevoren kunnen aanmoedigen!

Voetbalshirtskoning.be

Wie op zoek is naar een goedkoop voetbalshirt van de Rode Duivels moet zeker eens een kijkje nemen in de webshop van Voetbalshirtskoning.be. Daar kun je voor minder dan €15 al een prachtig thuisshirt van de nationale ploeg bestellen. Bovendien kun je er ook voor kiezen om er je eigen naam op te laten bedrukken, cool toch? Voor de diehard fans is er ook een volledige tenue beschikbaar van de Rode Duivels voor slechts €29,95, inclusief je eigen naam op je rug. Ben je eerder fan van Courtois of vind je de uittenue mooier? Geen probleem, ook dit is allemaal beschikbaar in de webshop van Voetbalshirtskoning.be!

Subsidesports.be

Subsidesports heeft waarschijnlijk het grootste aanbod voetbalshirts wereldwijd. Toch als we zien wat je er allemaal kunt kopen. Shirts van ploegen die in de Champions League of de Europa League spelen, shirts van club teams of nationale teams, ... Maar je kunt er ook heel wat andere leuke kledingstukken bestellen zoals sweaters of hippe t-shirts. En ja, ook het officiële truitje van de Rode Duivels kun je er kopen aan de laagste prijs. Keuze genoeg dus!

Shoe Discount

Wanneer je thuis voor de televisie of ergens samen met je vrienden naar een wedstrijd van de Rode Duivels kijkt, dan gaat het supporteren voor de Belgen nog beter wanneer je ook de aangepaste kleding draagt. Bij Shoe Discount vind je heel wat leuke artikelen om de Rode Duivels aan te moedigen zoals het hoort. T-shirts, petten, slippers, voetbalschoenen, haarbanden, voetballen, shmink, ... Met al deze artikelen schreeuw jij de Rode Duivels ongetwijfeld naar de overwinning!

ZEB

Wie het liever iets stijlvoller heeft kan bij ZEB terecht voor heel wat leuke kledingstukken die met het EK 2016 in Frankrijk te maken hebben. Je vindt er kostuums, shortjes, kousen en andere leuke gadgets waarmee je op een stijlvolle manier kan supporteren voor onze nationale ploeg tijdens het EK in Frankrijk.

Fun

Onze Rode Duivels worden ook door Fun aangemoedigd naar aanleiding van het EK 2016 in Frankrijk. Zo vind je in de webshop van Fun heel wat verschillende artikelen waarmee je jezelf kan omtoveren tot één van de grootste fans van onze nationale ploeg. Hoedjes, stropdassen, shmink, zonnebrillen, pruiken, vlaggen, kettingen, ... Nog nooit heb je zoveel verschillende accessoires in onze nationale driekleur gezien. Maak het duivels feestje helemaal compleet en shop snel je outfit voor het EK 2016 bij Fun.

Andere leuke acties

Maar tijdens het EK 2016 staan niet alleen de Rode Duivels in de kijker. Ook de supporters worden beloond voor hun aanmoediging van de nationale ploeg. Bij heel wat winkels kun je tijdens het EK profiteren van unieke promoties of speciale acties. Wij zochten alvast de leukste acties voor jou op!

Pizza Hut

Van al dat voetbal kijken krijg je uiteraard grote honger. Een pizza bestellen bij Pizza Hut om zo tijdens de rust je grote honger te stillen en je volledig klaar te stomen voor de tweede helft van de match van de Rode Duivels is dan ook ideaal. Wel, wist je dat je momenteel dankzij onze exclusieve kortingscode voor Pizza Hut maar liefst 3 large pizza's voor amper €30 kunt bestellen? Of profiteer van de ongelofelijke promo The Box: voor slechts €25 bestel je deze al en krijg je er nog eens 2 gratis Pepsi blikjes bij! C'mon you reds!

Media Markt

Hoe groter je televisie, hoe beter je de matchen van de Rode Duivels in Frankrijk kunt volgen. Zo krijg je bij Media Markt een geschenkkaart van €5 per inch. Wanneer je bijvoorbeeld een televisie koopt van 79 inch krijg je maar een geschenkkaart van maar liefst €395. Bij een televisie van 49 inch krijg je €245 korting.

Domino's Pizza

Wie de dag nadien zoveel gefeest heeft dat koken er niet meer in zit, kan een pizza bestellen bij Domino's Pizza. Elke dag na de wedstrijd wordt er een korting aan de klanten gegeven van 10%. Per doelpunt van de Belgen komt er nog eens 10% korting bij. Bij 1 doelpunt krijg je dus 20%, bij 2 doelpunten krijg je 30% korting, bij 3 doelpunten krijg je 40% korting enzovoort.

Plopsa

Op de Facebookpagina van Plopsa wordt er per land een kortingscode gepubliceerd die jouw een korting geeft op de gewone tickets. De korting die je krijgt is afhankelijk van de resultaten van de Rode Duivels. Zo krijg je per gemaakt doelpunt door de Rode Duivels 10% korting. Bij 2 doelpunten krijg je 20% korting, bij 3 doelpunten krijg je 30% korting, ...

Vliegtickets.be

Goedkoop naar de steden reizen waar de Rode Duivels hun wedstrijden voor het Europees Kampioenschap 2016 in Frankrijk spelen doe je met Vliegtickets.be. Op de website van Vliegtickets.be vind je heel wat informatie over de drie steden Bordeaux, Lyon en NIce. Zo kun je via de website van Vliegtickets.be je vliegticket naar Bordeaux boeken voor slechts €68; Naar Lyon kost een vliegticket slechts €105. Nice bereik je dan weer voor amper €81 met het vliegtuig.