Hier zijn de 3 TUI kortingen die Belgen het vaakst vergeten te claimen!

Op reis gaan is erg leuk en mensen zijn vaak zo enthousiast om hun reis te boeken, dat ze vergeten dat ze hun reis misschien wel met een extra korting kunnen boeken. Dit is onze top drie.

1. Hier krijg je €50 extra TUI korting op je dossier

Wanneer je van plan bent om een vakantie te boeken op jouw favoriete vakantiebestemming, dan kan het zijn dat je die vakantie ergens anders goedkoper gevonden hebt. Als je dit laat weten aan TUI, dan betaalt TUI jou meteen het prijsverschil terug en kan je dus aan dezelfde prijs op reis gaan. Sterker nog, je krijgt er een extra korting bovenop die kan oplopen tot €50 per dossier!

2. Ontvang minstens 25% korting op je TUI vakantie

Als je binnenkort op reis wil gaan naar één van de vele leuke vakantiebestemmingen, dan kan het misschien een goed idee zijn om eens de last minute bestemmingen van TUI te bekijken. Op die manier boek je jouw vakantie misschien wel met een extra korting van minstens 25%!

3. Vergeet  je gratis Tui luchthavenvervoer niet te claimen!

Bij het boeken van een vakantie komen er vaak nog extra kosten zoals luchthavenvervoer. Maar als je jouw vakantie boekt bij TUI, dan kan het zijn dat je zomaar kan genieten van gratis TUI luchthavenvervoer. Check de voorwaarden op de website van TUI om van deze aanbieding te genieten.