Paswoord vergeten?

TagCity – Da‘s weeral geld gespaard!

TagCity zorgt er voor dat shoppen nog leuker en voordeliger wordt. Op TagCity vind je de laatste nieuwe kortingscodes en een groot aantal exclusieve kortingscodes voor webshops van bijvoorbeeld Zalando, Center Parcs, Zeb, Pabo, Euroflorist, Plopsa, … Daarnaast kunnen ook lokale handelszaken hun promoties verspreiden via ons platform. Zij kunnen eveneens kortingsbonnen publiceren, die onze gebruikers gratis kunnen downloaden.

 

Is TagCity 100% gratis?

Ja, voor onze bezoekers is TagCity 100% gratis, en dat zal het ook altijd blijven.

Handelaars en eigenaars van webshops kunnen ook gratis hun zaak of webshop toevoegen. Voor hen is het publiceren van statusupdates én af te drukken kortingsbonnen geheel kosteloos. Indien zij meer functionaliteiten wensen, kunnen zij hun gratis abonnement upgraden naar een betalend plan.

 

Hoe kan ik als bezoeker korting krijgen?

  1. Surf naar de homepagina van TagCity: www.tagcity.be
  2. Geef in de zoekbalk het product, de naam van de webshop of de naam van de lokale handelaar in waar jij naar op zoek bent (bv: Zalando)
  3. Selecteer de zoekterm of klik op “zoek nu” om de zoekopdracht te starten
  4. Vervolgens krijg je alle aanbiedingen, kortingen en promoties te zien van de webshop of handelaar in kwestie
  5. Selecteer “toon aanbieding” of “toon kortingscode” om de aanbieding of kortingscode te zien te krijgen

 

Kan ik zelf online kortingscodes of af te printen kortingsbonnen publiceren op TagCity?

Ja! Alle lokale handelaars en webshop eigenaars kunnen op een snelle & eenvoudige manier hun eigen webshoppagina aanmaken op TagCity. Via deze webshoppagina kun je als handelaar de bezoekers van TagCity laten kennismaken met je eigen zaak en maandelijks meer dan 40.000 bezoekers bereiken door eenvoudig nieuwsberichten, kortingsbonnen, online kortingscodes, foto‘s promoties te publiceren. Helemaal zoals jij dat wil!

 

Hoe voeg ik mijn zaak toe op TagCity?

  1. Selecteer “uw zaak toevoegen” rechts bovenaan op de homepagina van TagCity
  2. Klik vervolgens op “voeg uw zaak toe”
  3. Vul de gevraagde gegevens in
  4. Je eigen webshoppagina is aangemaakt
  5. Ga aan de slag, pas alle gegevens aan en plaats je eerste statusupdate

 

Zitten jullie ook op Facebook?

Uiteraard. Om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwe kortingen, promoties en aanbiedingen like je best onze Facebookpagina. Daar plaatsen we bovendien ook regelmatig bespaartips en wedstrijden op die enkel en alleen op Facebook te vinden zijn.

 

Wens je meer over ons te weten te komen? Neem dan zeker een kijkje op onze ‘Over Ons‘ pagina. Heb je nog een andere vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je spoedig verder!

Mis nooit meer een exclusieve korting (TIP!)

Schrijf in