Paswoord vergeten?

Koop de beste wijn online bij Wijnmarkt

De voorbije jaren is online shoppen heel populair geworden. Steeds vaker maken mensen gebruik van het internet om hun aankopen online te doen. De reden waarom ze verkiezen om hun aankopen online te doen? Simpel, vanuit je luie zetel kun je alles wat je maar kunt bedenken online bestellen. Dit gaat van elektronica tot eten en drinken. Zo kun je in de webshop van Wijnmarkt bijvoorbeeld de beste wijnen bestellen aan de mest voordelige prijzen. Op die manier heb je steeds een goede wijn in huis terwijl je hiervoor weinig moeite hoeft te doen.

Wat kun je er bestellen?

In de webshop van Wijnmarkt kun je dus zoals de naam het al aangeeft wijn bestellen. Vooral de echte wijnliefhebbers zullen hier hun ding zeker en vast vinden. Het aanbod van Wijnmarkt is echt enorm en bestaat uit verschillende soorten wijnen. Zo kun je er rode wijn, witte wijn en rosé wijn bestellen van populaire wijnlanden zoals Zuid-Afrika, Chili, Frankrijk, Italië en Spanje. Wat leuk is aan wijnmarkt is dat je op zoek kunt gaan naar je favoriete wijn met hulp van een handige zoekfunctie.

Zo kun je eerst aanduiden wat je budget is en wat je fles wijn mag kosten. Daarnaast kun je aanduiden van welk land je graag een fles wijn zou kopen. Eenmaal je een land geselecteerd hebt, dan kun je ook nog een je favoriete streek aanduiden. De echte kenners kunnen er ook hun voorkeur aanduiden wat betreft de druivensoort zoals bijvoorbeeld de Grenache, Shiraz en Tempranillo.

Aanbod van meer dan 250 wijnen

Met meer dan 250 verschillende wijnen is het assortiment van Wijnmarkt enorm groot. Alle wijnen die je terugvindt in de webshop van Wijnmarkt zijn bovendien ook steeds uit stock leverbaar wat dus betekent dat de voorraad van Wijnmarkt zeer groot is. Een grote troef van Wijnmarkt is dat het grootste deel van alle wijnen die je online in de webshop kunt bestellen rechtstreeks ingekocht worden bij de wijngaard zelf.

Wijnen onder 6 euro

Ideaal om eens te proberen zijn de wijnen die door Wijnmarkt aangeboden worden onder 6 euro. Binnen deze categorie vind je wijnen afkomstig van populaire wijnlanden zoals Zuid-Afrika, Chili, Frankrijk, Italië, Spanje, Argentinië en die gemaakt zijn van gekende druivensoorten zoals de Chardonnay, Sauvignon Blanc, Grenache, Cabernet Franc, …

Profiteer van leuke kortingen

Voor een fles lekkere wijn betaal je al gauw redelijk veel geld. Gelukkig kun je bij Wijnmarkt steeds profiteren van leuke kortingen die gegeven worden. Zo kun je er flessen wijn kopen met kortingen van 45% of zelfs meer als je echt gelukt hebt. Wat je natuurlijk ook kunt doen is onze exclusieve kortingscode voor Wijnmarkt gebruiken. Met deze kortingscode krijg je een mooie korting van 10% op elke bestelling van minstens €50. De kortingscode voor Wijnmarkt vind je hier.

Mis nooit meer een exclusieve korting (TIP!)

Schrijf in