Paswoord vergeten?

Overzicht: de leukste geschenken van Bongo en Cadeaubox

Een leuk geschenk geven aan iemand is altijd leuk. Op die manier kun je iemand in de bloemetjes zetten of kun je een passend geschenk geven naar aanleiding van een bepaalde gelegenheid of bepaald evenement. Ondanks het feit dat een geschenk aan iemand geven erg leuk is, zijn er toch heel wat mensen die moeilijkheden hebben om een origineel geschenk te vinden om iemand mee te verrassen. Vaak is de zoektocht naar een geschikt geschenk niet eenvoudig.

Maar dankzij de geschenken van Bongo en Cadeaubox hoef je eigenlijk niet meer langer te zoeken. Zowel Bongo als Cadeaubox hebben een erg uitgebreid aanbod van geschenken die geschikt zijn voor zowat elke gelegenheid. De originele geschenken die je terugvindt op de website kunnen dienen voor gelegenheden zoals een verjaardag, een trouw, een geboorte of gewoon om zomaar iemand eens te verrassen of te bedanken.

De 3 leukste geschenken van Bongo

Romantisch etentje

Heb je samen iets te vieren? Of wil je je partner extra verwennen voor Valentijn? Wel, dan is deze cadeaubon het geknipte geschenk. Voor slechts 69,90 heb je recht op een 2-gangen menu inclusief wijnen of een 3-gangen menu. Je keuze kun je maken uit 125 verschillende restaurants.

Luxe wellnessweekend

Even samen helemaal tot rust komen, geen zorgen aan je hoofd. Met deze cadeaubon heb je recht op een luxe wellnessweekend voor 2 personen. Voor slechts 139,90 heb je recht op een 1 overnachting, inclusief ontbijt en wellness en kun je kiezen uit maar liefst 120 verschillende wellness hotels.

Kasteelweekend voor 2 personen

Ben je helemaal gek van kastelen? Of ken je iemand die graag dergelijke historische gebouwen bezoekt? Dan zal je die persoon ongetwijfeld een enorm plezier doen met deze cadeaubon. De bon kost 139,90 euro en is geldig voor 1 overnachting in een kasteel, inclusief ontbijt. Je kunt kiezen uit 140 verschillende historische hotels

Tip: bestel je voor minstens 35 euro, dan betaal je geen extra verzendingskosten om je bestelling te verzenden.

De 3 leukste geschenken van Cadeaubox

Citytrip 3 dagen

Deze cadeaubon van slechts 179,90 euro is het ideale geschenk voor iedereen die graag op reis gaat. Je kunt kiezen uit 200 verschillende hotels waar je door te cadeaubon te gebruiken 2 nachten kunt overnachten, voor 2 personen. Bovendien is het ontbijt inclusief.

Sauna Deluxe

Wie graag een bezoek brengt aan de sauna kan met deze cadeaubon terecht bij meer dan 50 adressen voor 1 sauna-entree en een verfrissend glas bubbels. Met deze prachtige cadeaubon van slechts 59,90 kun je twee personen verrassen.

Culinair genieten

De liefde van de man gaat door de maag. Wel, dan is deze cadeaubox zeker eentje voor jou! Met deze cadeaubox geniet je van een diner voor 2 personen bestaande uit een gastronomisch drie- of viergangenmenu. Keuze uit 140 verschillende restaurants.

Tip: bestel je voor minstens 50 euro, dan betaal je geen extra verzendingskosten om je bestelling te verzenden.

Mis nooit meer een exclusieve korting (TIP!)

Schrijf in