Dagelijks nieuwe kortingscodes en aanbiedingen!

9225 kortingen van 579 webshops en meer dan 1285 actieve leden

Populair: Zalando, Center Parcs, Pizza Hut

Bedrukt T-shirt
Review: 4.375 - super door , geschreven op:
Voor eerst heb je ook hier een waaier aan mogelijkheden. Het begint met het zoeken naar de juiste leverancier en prijs/ kwaliteit. Als je deze gevonden hebt, dan kan je kiezen uit verschillende opties. De optie waar je zelf je tekst, nummer en dergelijke kan invullen is het leukste natuurlijk. Dit heb ik dan ook gedaan en het resultaat mag er echt zijn, ongelooflijk hoe goed dit gelukt is. Het wordt exact bedrukt zoals je aanvraagt. De levertijd is rond de 4 weken en dat is behoorlijk snel. Soms kan het nog sneller, dat ligt aan het transportmiddel dat zij gebruiken natuurlijk. Met shipping kan je rekenen rond die 4 weken, air is dan binnen de week al in orde na aflevering. Ook hier kan je feedback geven aan de verkoper en dit wordt wel geapprecieerd. Vul dit even in , ook de bevestiging van ontvangst. Als het niet goed is , dan wordt het ook goed opgevolgd, dus een kleine moeite dunkt mij.

super

Voor eerst heb je ook hier een waaier aan mogelijkheden. Het begint met het zoeken naar de juiste leverancier en prijs/ kwaliteit. Als je deze gevonden hebt, dan kan je kiezen uit verschillende opties. De optie waar je zelf je tekst, nummer en dergelijke kan invullen is het leukste natuurlijk.

Dit heb ik dan ook gedaan en het resultaat mag er echt zijn, ongelooflijk hoe goed dit gelukt is. Het wordt exact bedrukt zoals je aanvraagt. De levertijd is rond de 4 weken en dat is behoorlijk snel.

Soms kan het nog sneller, dat ligt aan het transportmiddel dat zij gebruiken natuurlijk.

Met shipping kan je rekenen rond die 4 weken, air is dan binnen de week al in orde na aflevering.

Ook hier kan je feedback geven aan de verkoper en dit wordt wel geapprecieerd.

Vul dit even in , ook de bevestiging van ontvangst. Als het niet goed is , dan wordt het ook goed opgevolgd, dus een kleine moeite dunkt mij.

Bedrukt T-shirt

Gekocht bij http://nl.aliexpress.com/

In één zin

super

Minpunten

  • - geen

Pluspunten

  • + compleet af

Kwaliteit

Prijs

Design

Service

Totaal Score