Paswoord vergeten?

Op het internet zijn verschillende soorten couponcodes te vinden. Dit komt doordat de verschillende webshops die de couponcodes uitgeven, ervoor kiezen om een bepaald soort kortingscode te geven aan de website die de kortingscodes plaatst. De reden waarom webshops verschillende soorten kortingscodes hanteren, is omdat niet elke partij die kortingscodes plaatst gelijk is.

Zo zal een partij die regelmatig promotie voert voor een bepaalde webshop, sneller een exclusieve kortingscode krijgen dan een partij die voor de allereerste keer een kortingscode ontvangt en promotie voert voor die bepaalde webshop.

Je kon dus al lezen dat er verschillende soorten kortingscodes bestaan. Wanneer je alle verschillende kortingscodes op het internet bekijkt, dan zal je al gauw twee  verschillende soorten kortingscodes zien die vaak terugkeren

Exclusieve kortingscode

Exclusieve kortingscodes zijn kortingscodes die door een webshop uitgegeven worden aan website die vervolgens die exclusieve couponcode online plaatst. Doordat de code als exclusief bestempeld is, betekent dit dat geen enkele andere website deze kortingscode mag overnemen. De korting die gegeven wordt kan dus enkel gegeven worden door de partij waarvoor de kortingscode oorspronkelijk bestemd was.

De websites die een exclusieve kortingscode online plaatsen laten maar al te graag zien dat de code enkel en alleen bij hen te vinden is. Vaak zie je dan ook dat de kortingscode als exclusief is aangeduid of is de samenstelling van de code een verwijzing naar de naam van de website die de kortingscode online geplaatst heeft. Vaak kunnen verschillende websites ook een verschillende exclusieve kortingscode hebben voor een webshop. Het verschil kan hem dan zitten in het kortingspercentage of in de voorwaarden van de kortingscode.

Algemene kortingscode

Een algemene kortingscode is een couponcode die je bij verschillende partijen terug zal vinden. Al gauw zal je merken dat de kortingscode niet als exclusief bestempeld is, en dat het kortingspercentage bij alle verschillende websites ook hetzelfde is.

Mis nooit meer een exclusieve korting (TIP!)

Schrijf in