Bespaar zonder moeite op je energiefactuur

Geld besparen op je energiefactuur, het klinkt als een droom maar het kan echt. En nog zonder veel moeite ook! Dankzij June hoef je nooit meer zelf op zoek te gaan naar de meest goedkope leverancier van het moment, want June doet dat gewoon voor jou. Daarnaast bevrijdt June jou als klant ook van alle administratieve rompslomp en de onduidelijke facturen die je ontvangt van je energieleverancier.

Hoe werkt het?

De technologie die door June gebruikt wordt, is uniek in België en bovendien ook gepatenteerd. Concreet werkt het systeem met zelflerende algoritmes die steeds slimmer en slimmer worden en voor jou op zoek kunnen gaan naar de meest goedkope energieleverancier waardoor jij op het einde van de rit dus minder zal betalen voor energie.

Slimme meterlezers

June bestaat eigenlijk uit een gateway, één of meerdere meterlezers en een handig online platform. De meterlezers die door June worden aangeleverd werken op een batterij en moeten per jaar ongeveer één keer opgeladen worden, tenzij je ze natuurlijk gewoon in het stopcontact steekt. Op basis van jouw eigen verbruiksprofiel gaat June continu op zoek naar mogelijkheden om zo je energiefactuur te verlagen.

Hoeveel kost het?

Eigenlijk kost June bijna niks, als je ziet hoeveel je op jaarbasis zal besparen dankzij de slimme meters van June. Maar om je energiecontract automatisch te veranderen vraagt June een bijdrage van 4,99 euro per maand. Tijdens het abonnement geeft June jou de digitale meters in bruikleen. Verder hoef je niks te betalen en hoef je eigenlijk ook weinig tot niks te doen.

Waarom zou je voor June kiezen?

Eerst en vooral is er natuurlijk het feit dat je heel wat geld zal besparen op je energiefactuur. Dit is eigenlijk de hoofdreden waarom je voor June zou moeten kiezen. Maar daar blijft het niet bij. Wanneer je kiest voor June, dan heb je geen last meer van de administratieve rompslomp waarvoor de energieleveranciers gekend voor zijn. De medewerkers van June zorgen ervoor dat je automatisch van energieleverancier wisselt en controleren je facturen en voorschotfacturen op basis van het verbruik dat werkelijk gemeten werd.

Daarnaast krijg je als klant ook steeds inzicht in je verbruik. Zo kun je via het online platform je verbruik en je besparingen volgen en krijg je ook toegang tot alle informatie over je huidig energiecontract.

Als laatste is er dan nog het feit dat June 100% onafhankelijk werkt. Dit betekent dat June nooit betaald wordt door energieleveranciers of nooit in opdracht handelt van energieleveranciers. Hoe meer mensen er klant worden van June, hoe beter de deals van June op termijn zullen zijn.