Paswoord vergeten?

Wie zijn wij?

TagCity is een jonge Belgische startup waarvan het hoofdkantoor zich in Kortrijk bevindt. Wij van TagCity zijn echte experts in het verzamelen van aanbiedingen, promoties en kortingen van online winkels. Want geef toe, wie krijgt nu niet graag korting als je een bestelling plaatst op het internet? Wel, dankzij TagCity kun je nu bijna overal goedkoper online shoppen, leuk toch?

Pieter-Jan is de oprichter van TagCity. Hij is eveneens verantwoordelijk voor de online marketing van dit ambitieus project.

Als content coördinator en copywriter zorgt Benjamin er in de eerste plaats voor dat alle promoties en kortingen netjes op tijd op TagCity verschijnen. De vele blogberichten die je terugvindt op onze blog waarin heel wat handige en leuke tips staan, zijn eveneens van zijn hand afkomstig.

Mission Statement

Ons ultieme doel? Dat is jou helpen besparen! Daarom zoeken we elke dag opnieuw alle sites van de meest bekende webshops af, op zoek naar online kortingsbonnen. Vinden we iets interessants? Dan zetten we dat meteen online. Onze site wordt dagelijks up-to-date gebracht. Verder staan we ook rechtstreeks in contact met de marketingverantwoordelijken van belangrijke campagnes zoals Centerparcs, Zalando, Neckermann en nog veel meer campagnes.

Hierdoor zijn wij in staat om steeds als één van de eersten nieuwe kortingen, promoties en aanbiedingen van deze partners met onze bezoekers te communiceren. Wanneer je TagCity op regelmatige basis bezoekt, mis je geen enkele promotie!

Heb je zelf een handelszaak?

De voorbije jaren is online shoppen enorm populair geworden. Helaas werden de handelszaken die nog niet online actief zijn en dus nog niet over een webshop beschikken, aan hun lot overgelaten. Wij van TagCity zorgen er voor dat ook de kleinere, lokale handelszaken mee kunnen profiteren van dit succes.

Hoe? Simpel, wanneer je zelf een handelszaak hebt, kun je gratis je eigen webshoppagina aanmaken op TagCity waar je vervolgens acties, kortingen en promoties communiceert met de bezoekers van TagCity, die dan ook de bezoekers van jouw winkel zullen zijn. Op die manier ben je als handelaar dus toch online actief, zonder dat je daar veel moeite moet voor doen. Je bespaart jezelf heel wat tijd, moeite en geld, maar je handelszaak krijgt wel de belangstelling die ze verdient. Mooi meegenomen toch?

Vragen? Wil je meewerken?

Heb je een vraag voor ons? Of wil je meewerken aan het uitbouwen van onze website? Aarzel dan niet om contact op te nemen, we helpen je graag verder.

We wensen je alvast veel plezier op TagCity!

Mis nooit meer een exclusieve korting (TIP!)

Schrijf in