Knack / Le Vif lanceert eigen kortingscode portaal

  • #Geen onderdeel van een categorie -
Knack / Le Vif lanceert eigen kortingscode portaal

Roeselare - Op de website van het magazine Knack kan je tegenwoordig terecht voor meer dan nieuws, opinie en duiding. Sinds begin augustus kan je er op het portaal kortingscodes.knack.be ook op zoek gaan naar kortingen voor heel wat verschillende gekende en minder gekende webshops. Op die manier wil Knack online shoppen voor heel veel mensen een stuk goedkoper maken. Ook op de website van Le Vif kunnen mensen uit Wallonië tegenwoordig kortingscodes vinden van verschillende webshops.

Steeds de nieuwste kortingen

Op het gloednieuwe portaal, eigenlijk een nevenwebsite van de website Knack, kan je zelf op zoek gaan naar kortingen van webshops waar je regelmatig zelf iets aankoopt. Het aanbod van webshops bestaat hoofdzakelijk uit gekende webshops zoals bijvoorbeeld Bol.com, ColliShop, HEMA, MediaMarkt, ... Maar je vindt er ook enkele leuke webshops waarbij vooral gefocust wordt op een bepaald niche zoals bijvoorbeeld dierenartikelen of auto-onderdelen. De site wordt dagelijks bijgewerkt en up-to-date gehouden, waardoor er niet alleen constant nieuwe webshops toegevoegd worden, maar waardoor je er ook steeds de nieuwste kortingscodes terug kunt vinden.

Goedkoper online shoppen

Met de komst van een dergelijk kortingscode portaal zorgt Knack ervoor dat online shoppen goedkoper wordt. Wanneer je zelf van plant bent om iets online aan te kopen in een webshop naar keuze, dan check je best op voorhand of er geen kortingen of kortingscodes beschikbaar zijn voor de webshop in kwestie. Indien er een kortingscode beschikbaar is, dan kan je met deze kortingscode een extra korting krijgen op bijvoorbeeld het totaalbedrag van jouw bestelling. Het enige wat je hiervoor moet doen is de code ingeven bij het afrekenen van jouw bestelling. De korting die je met een kortingscode kan krijgen, varieert vaak. Zo zijn er codes beschikbaar die goed zijn voor een korting van 10%, maar er zijn evengoed codes beschikbaar die garant staan voor een gratis verzending van jouw online bestelling.

Inspelen op populariteit

Met de komst van een eigen kortingscode portaal speelt Knack in op de toenemende populariteit van het online shoppen. De voorbije jaren neemt het aantal van mensen die hun aankopen, of toch een deel daar van, online doen enorm toe. Mensen worden zich steeds meer bewust van de vele voordelen van online shoppen: gemak, tijdwinst, groter aanbod, lagere prijzen, ... Maar ook de vele webshops spelen handig in op de vraag en bieden alsmaar meer kortingen aan die enkel en alleen online te verkrijgen zijn.

 

Bron: www.knack.be