The Park: de ideale uitstap voor een teambuilding

Sinds ongeveer 2 jaar heeft Telenet zich op de virtual reality gestort. Het gloednieuw concept The Park dompelt de bezoekers onder in een echte virtual reality ervaring waarbij je bijvoorbeeld moet rondwandelen met een echte VR-bril op je hoofd en een rugzak met sensoren in een volledig fictieve wereld. Leuk is dat dat er verschillende "werelden" waar je uit kan kiezen, één ervaring is zelfs gebaseerd op de populaire tv-reeks De Dag.

Free-Roam VR avontuur

The Park is eigenlijk een ideaal concept dat kan dienen als teambuilding samen met de collega's. Je moet er namelijk in verschillende groepen samenwerken om zo de overwinning binnen te halen. Het concept is een Free-Roam VR avontuur, wat betekent dat alle spelers volledig vrij kunnen bewegen in een fysieke ruimte, zonder dat ze vast komen te zitten aan een omkadering of een bedrading. Als speler wandel je rond met een VR-bril op jouw hoofd en draag je een rugzak waar er sensoren inzitten om er zo voor te zorgen dat het decor levensecht wordt. Verder hangen er in de speelruimte een dertigtal camera's die alle bewegingen van de spelers detecteren.

Drie verschillende avonturen

Op dit moment kan je als bezoeker kiezen uit drie totaal verschillende avonturen waar je jou in een heuse VR-wereld begeeft. Het avontuur Nanoclash transporteert jou naar het jaar 2121 waarin het al snel duidelijk wordt dat de technologie niet heeft stilgestaan en uiteraard heeft dit enkele gevolgen. Zo rijden de auto's niet langer, maar vliegen ze gewoon in het rond en vormen robots een probleem omdat ze de stad proberen over te nemen. Als deelnemer kan je kiezen voor de kant van de mens of van de robot en zo tegen elkaar spelen.

Een tweede avontuur is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie De Dag. Wie naar de serie gekeken heeft, zal zeker heel veel gelijkenissen herkennen in het avontuur van The Park. Net als op tv is ook hier een kleine stad in de ban van een bankoverval die volledig uit de hand gelopen is. De overval mondt uit in een ongelofelijk spannende strijd tussen enerzijds de bankovervallers en anderzijds de politie. Kies als deelnemer de kant van de politie om de gijzelaars te redden of de kant van de bankovervallers om met het geld te gaan lopen.

Ben je fan van zombies? Dan is het derde avontuur The Hallow misschien wel iets voor jou. Je wordt er terug naar de 19de eeuw gekatapulteerd waarin er wel eens rare dingen plaatsvonden. Zo ontvang je samen met je team een opdracht van een mysterieuze magiër waarmee het avontuur losbarst. Tijdens jouw reis van wereld tot wereld krijg je te maken met een bloedstollend avontuur en gebeuren er onverwachte dingen.

Koop tickets eenvoudig online

Heb je interesse om binnenkort een bezoek te brengen aan The Park en er één van de drie verschillende avonturen te ontdekken? Dan kan je hiervoor jouw tickets eenvoudig online kopen via de website van The Park. Je kan er meteen een datum selecteren waarop je wil gaan en bovendien zie je meteen ook of die datum nog beschikbaar is. Leuk om te weten is dat je vaak kan genieten van een extra korting door een kortingscode te gebruiken. Deze vind je hier terug.