Paswoord vergeten?

Maak moeiteloos een gepersonaliseerd fotoboek

e kent het wellicht wel: je bent op reis geweest en je hebt heel wat mooie vakantiefoto‘s getrokken tijdens je reis. Na verloop van tijd zijn die foto‘s eigenlijk nog de enige tastbare herinnering die je hebt aan je reis. Uiteraard zit alles wel nog in jouw geheugen, maar als je samen met enkele vrienden of met het hele gezin wil terugblikken op die reis, dan is het leuk om die foto‘s erbij te kunnen nemen. Natuurlijk kan dat digitaal door je foto‘s vlug even te tonen op je computer of op televisie. Maar dat kan ook aan de hand van een leuk fotoboek.

Hoe maak je een fotoboek?

Een fotoboek maken om zo je leuke vakantiefoto‘s te kunnen bekijken of aan iemand te kunnen tonen. Op het eerste zicht lijkt het niet eenvoudig, maar eigenlijk is het helemaal niet moeilijk. Via de website van TicTacPhoto kun je snel en eenvoudig een album samenstellen met de leukste foto‘s van je reis of van een ander belangrijk moment. Alles begint uiteraard bij het maken van een selectie van alle foto‘s die je in jouw album wil opnemen. Eens je zeker bent van je keuze, kun je aan de slag gaan. Kies op de homepagina van TicTacPhoto voor “fotoboeken” om van start te gaan. Meteen krijg je al de mogelijkheid het formaat van je album te kiezen. Kies jouw favoriete afmeting en ga van start!

Maak een album via de app

Heb je echt niet veel tijd maar wil je toch snel en eenvoudig een fotoboek samenstellen met de leukste foto’s? Wel, dan kun je sinds kort gebruik maken van de app van TicTacPhoto. Zo kun je met alle foto‘s die op jouw smartphone, Facebook, Instagram of Dropbox staan een gepersonaliseerd fotoboek samenstellen.

Hoe ga je te werk?

Kies eerst en vooral minimum 20 en maximum 40 foto‘s die je zeker in je album terug wil zien. Deze foto‘s kun je kiezen op je smartphone, Facebook-account, Instagram, Dropbox of ergens anders. Nadat je een selectie samengesteld hebt van al jouw favoriete foto‘s kun je beginnen met het ontwerpen van een gepersonaliseerde kaft door een lay-out te kiezen.

Een erg leuke feature van de app is de hulp die je kunt inroepen als je echt geen inspiratie hebt. Door te schudden met je smartphone verschijnt er een nieuwe lay-out. Als laatste stap doorloop je best alle pagina‘s van je fotoboek en bewerk en personaliseer je waar nodig.

Mis nooit meer een exclusieve korting (TIP!)

Schrijf in