Paswoord vergeten?

Naar waar ga jij deze zomer op reis?

De winter is voorbij en de lente is begonnen: yes! Dit betekent niet alleen dat we de koudere temperaturen en de donkere dagen stilaan achter ons mogen laten, maar de start van de lente betekent ook dat de zomer voor de deur staat en dat het dus hoogtijd is om uit te kijken naar een leuke vakantiebestemming voor de komende zomer. Wordt het één van de traditionele vakantiebestemmingen zoals Italië, Spanje, Griekenland of Turkije of heb je het toch liever iets exotischer en verlang je naar een bestemming zoals Kaapverdië, Thailand, Cuba of misschien wel de Malediven of Mauritius?

Never change a winning team

Elk jaar gaan heel veel landgenoten op reis naar één van de vele toeristische bestemmingen. Wat opvalt is dat de populaire toeristische bestemmingen het elk jaar opnieuw erg goed doen. Een reden hiervoor kan zijn dat mensen eerder al eens één van deze bestemmingen bezocht hebben, en dat ze zo eigenlijk beseffen dat het er aangenaam verblijven is en dat de kostprijs bovendien ook nog eens erg goed meevalt. En dat is ook helemaal terecht, want ga je bijvoorbeeld op reis naar Turkije, dan kun je er voor een redelijke prijs een erg leuke vakantie doorbrengen in een prachtig all-in hotel met alle diensten en faciliteiten die je nodig hebt om van jouw vakantie een onvergetelijk verblijf te maken.

Liever iets exotischer?

Mag het dit jaar voor jou iets exotischer zijn? Tegenwoordig kun je kiezen uit heel veel verschillende exotische bestemmingen waar je naar toe kunt. Voor heel veel mensen is een exotische bestemming vaak gelinkt aan een duurdere prijs. Maar als we een kijkje nemen op de website van TUI, dan zien we dat je voor een zeer redelijke prijs al naar één van de vele prachtige bestemmingen zoals Thailand, Jamaica, Florida, Cuba of zelfs de Malediven kunt vliegen. En geef toe, wie wil er eens niet genieten van een lekkere cocktail onder een palmboom op een echt bounty strand? Busted!

Een last minute kan ook!

Heb je echt nog helemaal geen idee naar waar jouw volgende vakantie heen gaat? Dan is een last minute zeker en vast een goed plan B. Een last minute betekent dan wel dat je op dit moment jouw verblijf nog niet boekt, maar dat je wacht tot enkele weken/dagen voor vertrek. Het grote voordeel van een last minute is dat je vaak voor een veel lagere prijs op reis kunt gaan naar een prachtige bestemming. Een nadeel is dat je iets langer moet wachten met het boeken van jouw reis. Als je echt verlangt om op reis te gaan kan dit wel lastig worden!

Ontdek de TUI BLUE-hotels

Wil je deze zomer als koppel op reis gaan? Bekijk dan zeker eens de BLUE-hotels van TUI. Bij dit soort vakanties draait het hoofdzakelijk om lokaal, puur, authentiek en gezond. De verschillende BLUE-hotels liggen allemaal op unieke plekken waar er veel te zien is en waar er ook veel te doen is. Zo zijn er bijvoorbeeld ook de BLUE Guides die je meenemen naar de mooiste plekken maar die tegelijk ook alles weten over de lokale keuken. Op die manier wordt jouw vakantie eigenlijk nog persoonlijker en beleef je een cultuur op een volledig andere manier.

Mis nooit meer een exclusieve korting (TIP!)

Schrijf in