Paswoord vergeten?

Ontdek de leuke producten van My M&M’s

Doorheen het jaar zijn er heel wat gelegenheden waarbij je een geschenk aan iemand moet geven. Denk maar aan een geboorte, een eerste communie, een verjaardag, Kerstmis, Sinterklaas, … of gewoon zomaar! Kortom, er zijn gelegenheden genoeg om eens iemand te verrassen. Maar toch ondervinden heel wat mensen moeilijkheden wanneer op zoek gaan naar een leuk en origineel cadeau. Tegenwoordig zijn er heel wat mogelijkheden waardoor het dan ook erg moeilijk wordt om te beslissen welk cadeau er nu echt gepast is.

Gelukkig zijn er de super originele geschenken van My M&M’s. Wij gingen alvast op zoek naar de leukste geschenk die je zelf volledig naar je hand kunt zetten via de website van My M&M’s.

Ruim cadeau-assortiment

De losse zakjes zijn erg leuk om aan iemand te geven als het bijvoorbeeld Valentijn is of als het iemand zijn verjaardag is. Je kunt zelf de hoeveelheid van het zakje bepalen en welke kleuren van M&M‘s je er in stopt. ook kun je zelf de bedrukking van de M&M‘s bepalen.

Ook leuk is de ‘zomaar’-verpakking. Hier zitten ongeveer 400 gram M&M‘s die je volledig kunt personaliseren. Om iemand eens spontaan te bedanken is dit het ideale geschenk. De ‘zomaar’-verpakking is ideaal voor een speciale gelegenheid of gewoon om iemand te verwennen. In de grote tekstballon kun je zelf een persoonlijke boodschap achterlaten!

Ben je jarig of ken je iemand die jarig is? Wel, dan is de verjaardagsverpakking van My M&M‘s het cadeau dat je moet bestellen. De kleurrijke verjaardagsverpakking van My M&M‘s bevat 400 gram gepersonaliseerde M&M‘s waarmee je de jarige kunt verrassen. Via het handige venster aan de buitenkant ziet de jarige meteen welke M&M‘s hij of zij van jou krijgt!

Geschenken voor bedrijven

De geschenken van My M&M‘s zijn niet alleen bestemd voor particulieren, maar ze zijn ook beschikbaar voor bedrijven. Als bedrijf is het altijd leuk om je klanten eens in de kijker te zetten of om wat extra promotie voor je bedrijf te voeren. Op die manier leren heel wat nieuwe mensen je bedrijf kunnen en kun je misschien wel enkele nieuwe klanten overtuigen om een beroep te doen op de diensten van jouw bedrijf.

Alle geschenken die te vinden zijn op de website van My M&M‘s zijn volledig personaliseerbaar, waardoor je de geschenken dus echt op maat kunt laten maken voor je bedrijf. Zo kun je er bijvoorbeeld de naam van je bedrijf op plaatsen of op een originele manier het logo van je bedrijf bekend maken.

 

Mis nooit meer een exclusieve korting (TIP!)

Schrijf in