My M&M's: het meest originele geschenk dat je kan geven

Een geschenk geven aan iemand is altijd leuk. Zeker als je ziet hoe blij die persoon wel is met jouw geschenk. Alleen is het niet altijd eenvoudig om ook echt een leuk en vooral origineel geschenk te vinden. Doordat er zoveel verschillende gelegenheden zijn die vragen om een geschenk, kan het al eens gebeuren dat je weinig of helemaal geen inspiratie hebt om een geschenk uit jouw hoed te toveren voor bijvoorbeeld een verjaardag, een trouw, een doopsel of om iemand gewoon eens te verrassen.

Verras iemand met gepersonaliseerde M&M's

Gelukkig zijn er nog de gepersonaliseerde geschenken van My M&M's die je online kunt bestellen. Iedereen kent ze wel, de gekleurde snoepjes die gemaakt zijn van chocolade. Is het niet van op televisie, dan ken je ze waarschijnlijk omdat je er ooit al eens eentje gegeten hebt. En zeg nu zelf, zijn ze niet super lekker? Ja toch?!

Wel, er is nog meer goed nieuws. deze lekkere chocoladesnoepjes kun je gewoon helemaal personaliseren. Zo kun je niet alleen kiezen uit 15 verschillende kleuren, maar je kunt ze ook versieren met je eigen tekst, clipart of door er een eigen afbeelding op te plaatsen. Super origineel dus!

Hoe ga je te werk?

Klinkt allemaal erg leuk, maar hoe ga je nu eigenlijk te werk om zo'n zakje gepersonaliseerde M&M's te bestellen? Wel, eigenlijk is het vrij eenvoudig om dit zelf te doen. Het eerste wat je moet doen is snel even surfen naar de website van My M&M's. Daar klik je bovenaan op "creëer uw eigen M&M's".

Meteen kun je al beginnen met het personaliseren van je eigen M&M's. Zo kun je bijvoorbeeld maximum 2 verschillende kleuren kiezen. Daarna kun je er ook voor kiezen om nog een afbeelding toe te voegen aan je eigen M&M's. Als je dat wenst kun je ook nog clipart of tekst toevoegen om ze helemaal persoonlijk te maken.

Wat er ook erg leuk is, is dat je je eigen verpakking kunt kiezen waarin de lekkere snoepjes verpakt moeten worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zakje, een tube, potjes om te vullen, een design etui, ... Kortom, keuze genoeg!